Over ons

Wij bieden u een vernieuwend concept binnen de vastgoedsector om u zo, als klant, net dat ietsje meer te bieden. Door te besparen op onze eigen algemene onkosten, hebben wij meer tijd en middelen om te verzekeren dat uw woning met de juiste en doeltreffende publiciteit de aandacht van potentiële kopers trekt.

Ons motto: ”Wij krijgen alles verkocht en verzorgen dit alles van A tot Z.” omvat onze werkwijze die wij steeds op een professionele en actieve wijze toepassen.

Voor een vlot verloop van de verhuur of verkoop van uw eigendom zijn wij niet enkel tijdens de kantooruren, maar ook tijdens het weekend bereikbaar. Wij werken met een gsm-nummer, wat op zich niet zo speciaal klinkt maar, wij zijn op deze manier wel bereikbaar na de kantooruren en in het weekend, zelfs op feestdagen. 7/7 dus!

Door onze bewuste keuze om met een limiet van 25 eigendommen te werken, zijn wij in staat om u een optimale service te bieden. Wij plaatsen uw pand op 6 verschillende sites, binnen de 24 uur krijgt u van ons een mail met de 6 verschillende links waarop u uw woning kan terugvinden. Van dag 1 hebt u op deze manier enorm veel respons!

De kwaliteit van de prachtige fotoreportage van uw woonst alsook de publicatie ervan op verschillende websites, zijn enkele van onze grootste troeven, die de kans op een verkoop gevoelig verhogen. Als deze niet 100% is, gaan de mensen al niet verder lezen naar de beschrijving.

Onze sleutel naar succes is:

  1. Binnen de 24 uur krijgt u van ons een mail met de 6 verschillende links waarop u uw woning kan terugvinden.
  2. Van dag 1 hebt u op deze manier enorm veel respons!
  3. De fotoreportage het belangrijkste bij een zoekertje.
  4. Wij werken met een gsm-nummer en zijn daarom 7/7 bereikbaar!
  5. Wij werken met een max van 25 panden. Wij geven u de service die u verdient!
  6. 80% van onze panden zijn binnen de eerste 2 weken verkocht!

Blijf op de hoogte

Contacteer ons

Voor al uw vragen hebben wij een antwoord.
Dus aarzel niet om ons te contacteren.

First-Estate
Leopoldslei 7
2930 Brasschaat
+32 475 71 50 10 +32 3 653 00 02